Thứ Sáu, 14 tháng 11, 2014

When the sea, sand and wind are calling us…

Each high quality product requires many mentally and manually hard-working contributions from each employee.
The employee’s living standards, and spiritual and physical needs are, thus, placed on top priority of Aardwolf Industries LLC’s executive board.
That is why there is a four-day vacation held on November 7-10th, 2014, for all employees in Nha Trang. The vacation is considered as not only an opportunity for the employees to enjoy the beauty of one of most beautiful beaches in Vietnam, but a chance to tightly bond everyone and make us more understanding.
The sea, sand, wind and smiles enable us to forget all of stresses and burdens of life. We totally feel as if we are one family.

Not to utter a word, but each feels like to have more energy to love, to live and to work in a better way.

(Nha Trang, mùa biển gọi…
Đằng sau một sản phẩm chất lượng cao là sự góp sức của biết bao mồ hôi và trí óc con người.
Quan tâm đến đời sống và nhu cầu về tinh thần cũng như sức khỏe của từng nhân viên và công nhân là một trong những ưu tiên hàng đầu của ban lãnh đạo Công ty Kỹ Nghệ Sói.
Ngày 7-10/11/2014 vừa qua, ban lãnh đạo công ty đã tổ chức kỳ nghỉ dài ngày cho toàn thể công nhân viên tại Nha Trang. Kỳ nghỉ không chỉ là cơ hội cho từng người thưởng thức vẻ đẹp của một trong những bãi biển đẹp nhất Việt Nam mà còn là dịp để từng người hiểu nhau hơn, gắn bó nhau hơn như tình thân trong gia đình.
Kết thúc kỳ nghỉ, tập thể công nhân viên Công ty Kỹ Nghệ Sói cảm thấy như có thêm nghị lực để yêu, sống và làm việc tốt hơn.)Không có nhận xét nào:

Đăng nhận xét